Referenties

De afgelopen jaren heeft Wedding Dream Bali reeds vele ceremonies mogen verzorgen. Om u een indruk te geven hebben wij hieronder een aantal referenties geplaatst met foto's

Gaby en John, 22 augustus 2016 

Lieve Suzan, Wij willen jou nog bedanken voor de onvergetelijke dag met de mooiste herinneringen van Bali. Wat zijn wij ontzettend blij dat jij onze bruiloft hebt georganiseerd, geen woorden genoeg om jou en je team te bedanken. De 1e stap bij jou villa Surgawi sprongen de tranen in ons ogen, wat een prachtige villa met tuin. 

 Wij hebben nog nooit zoiets eerder gezien dan alleen in bladen. En dan te bedenken dat wij hier 7 dagen gebruik van mogen maken. Wat een heerlijkheid. Bij onze 1e ontmoeting hadden wij gelijk een klik en alles werd nog eens goed doorgesproken, wat een leuk en gezellig mens ben je toch. Op de trouwdag zelf was iedereen al vroeg aan de gang met alles te organiseren. Wat een hoop mensen die zo druk in de weer waren. Ook de visagiste had mij heel mooi opgemaakt en ik ben al niet zo gauw tevreden maar dit was top. Allereerst hadden wij een balinese ceremonie wat heel erg mooi was, dit door de lieve man die de zegeningen deed en de rituelen uitlegde. Dit was een aparte ervaring en had het voor geen goud willen missen. 

 Net voor de zon onderging trouwden wij op het strand. Ook dit was apart omdat er een klein eilandje verscheen in het water. Gelukkig ging het door want er was geen strandje te bekennen en toen eenmaal het strandje zichtbaar werd ging iedereen als een gek te keer om het strandje trouwklaar te krijgen. Wat een lieve mensen allemaal om zo hard te werken om toch daar te kunnen trouwen. Het zag er perfect uit en dan ook zo snel geregeld, terwijl er toch wel stress was van redden wij het wel of niet voor de zonsondergang. Alles liep voorspoedig en het was weer een geweldige ceremonie. 

Prachtige foto's zijn er gemaakt door Made Je hebt niet eens in de gaten dat er de hele dag een fotograaf en cameraman mee liepen. Maar wat zij hebben afgeleverd is echt proffesioneel gedaan. Echt top!! Toen wij eenmaal de heerlijke taart gingen aansnijden was Suzan druk bezig met de tafel opmaken. Wat zag dat er ook geweldig eruit, heel sjiek, met prachtige bloemen en kaarsen, zo romantisch. Het enige wat jammer was is dat de dag zo snel voorbij ging. Lieve Suzan, nogmaals uit de grond van ons hart heel heel erg bedankt voor de mooie tijd in jouw villa en de mooiste herinneringen. Wij komen over een tijdje weer terug in jouw villa en ook om jou te bezoeken. 

En iedereen dit leest en overweegt om op Bali te trouwen..... niet verder nadenken of zoeken want ik steek mijn handen in het vuur omdat Suzan al jullie wensen kan doen uitkomen. En het geld is het dubbel en dwars waard. 

 Lieve groet van John en Gaby

Saskia en Han, 19 augustus 2016

Lieve Suus, 

Super bedankt voor alles! 

Wij hebben tijdens onze vakantie in augustus 2_2016 een geweldige surprise wedding mee mogen maken in Villa Baruna, helemaal georganiseerd door jou! 

 Hoe moeilijk moet het geweest zijn om in het geheim een bruiloft in elkaar te zetten? Suus je hebt alle verwachtingen overtroffen. Het moment dat wij geblinddoekt werken, ons mooi moesten maken zonder ook maar te weten wat er ging gebeuren.. 

Wat was ik blij dat ik jou mijn kamer binnen zag komen! Toen wist ik het: Alles komt goed! Han en ik liepen de slaapkamer uit en WAUW, alles was zo mooi versierd! Helemaal onze stijl en smaak. 

Precies zoals wij het ook zouden doen. Hoe goed ken je je klant dan? Laat alles maar aan Suus over want zij weet precies wat ze doet en hoe ze het moet doen. Onze dag was perfect en tot in de detail perfect uitgewerkt.

De liefste mensen hadden wij om ons heen, een mooie ceremonie en een geweldig diner! 

Suus je bent een geweldig mens en wat kan jij dit goed. 

Trots zijn we ook op je! 

Groetjes Han en Saskia

Marlies en Ed, 8 augustus 2016

Lieve Suzan, 

 Na bijna anderhalf jaar efficiënt mailcontact , zagen we jou dan eindelijk bij de wedding meeting in onze villa. Wat hadden we hier naar toe geleefd en dan is De Grote Dag bijna daar. Het was een zeer gezellige, vertrouwd bijna, doch structurele ontmoeting, want met zo’n vakvrouw wordt geen detail over het hoofd gezien.

Ik vind dat heerlijk; had immers ook een lijstje, maar alle punten waren tevoren al door Suzan opgepakt. En dan is het zover: onze Romantische Wedding, samen met onze kinderen, hun partners en vrienden. Ik verbaasde me over het ‘vol verwachting klopt mijn hartje’ gevoel. Ik was wat in mezelf met mijn gedachten en blij opgelucht toen ik de stem van Suzan hoorde.Vanaf dat moment kon ik me, en natuurlijk ook Ed, heerlijk overgeven aan haar feilloze regie. 

Ongelofelijk belangrijk dat je op zo’n dag in alle vertrouwen kunt rekenen op een warme, hartelijke vrouw die perfect kan inschatten wat jij op dat moment nodig hebt.In zo’n lange periode van voorpret, droom je natuurlijk regelmatig over hoe zo’n dag eruit gaat zien. En: hoe dichterbij, hoe mooier de droom. 

 Het was meer dan geweldig en fantastisch; het was mooier dan de mooiste droom! Lieverd, wat moet het een feest zijn om mensen gelukkig te zien en te maken met zo’n goed georganiseerd team! Heel veel dank! En nog vele mooie weddings toegewenst!

Liefs en een dikke knuffel, Ed & Marlies

Ray en Jessica, 5 mei 2016

Lieve Suzan, 

Hierbij dan (eindelijk) ons verhaal. 

RAY & JESSICA HET VOORTRAJECT
In augustus 2015 heeft Ray, samen met zijn dochter van 5 jaar, zijn lady ten huwelijk gevraagd en met een traantje weg te pikken zei ze: "Ja, ik wil". Het romantisch sprookje kon beginnen en al gauw wisten ze dat ze hun voorgenomen huwelijksceremonie wilden te laten vervullen in Bali. 

EN TUSSENDOORTJE
Onverwachts werd het sprookje nog completer toen zij er in januari 2016 achter kwamen dat er een kleine bambino in de buik van Jessica zat! Gezellig, maar de kleine spelbreker zorgde er wel voor dat ze het huwelijksplan naar voren moesten schuiven van juli 2016 naar april/mei 2016! Hierdoor ontstonden er in een nog kortere tijd een hoop keuzes. THE STORY CONTINUES
Al vrij snel kwamen Ray en Jessica op de website van onze lieve Suzan. En met de tijdsdruk in hun achterhoofd, vertelde zij in februari 2016 aan Suzan dat het plan was om in april/mei 2016 te trouwen in Bali. Suzan stelde Ray en Jessica gerust en gaf aan dat dit geen enkel probleem was. Zij had wel voor hetere vuren gestaan! Ook de zwangerschap bleek geen enkel probleem. Suzan kwam direct met ideeën en tips, niet alleen voor de ceremonie maar ook voor een rondreis op Bali. Suzan had al gauw ons hart en vertrouwen gewonnen door haar transparante houding en werkwijze. 

 De communicatie verliep voornamelijk via Skype en zij had er zichtbaar veel plezier in om ons volledig van dienst te zijn. Zelfs het vinden van een locatie, waarbij wij het haar niet makkelijk hebben gemaakt, kon haar niet van haar stuk brengen. En uiteindelijk heeft zij de perfecte locatie gevonden voor onze huwelijksceremonie namelijk villa Terang Bulan in Lovina. Met zo een extreem goede kennis van land, cultuur, mensen, natuur, levensstijl, klimaat en ondernemerschap waren we ontzettend goed geholpen bij onze verwachtingen. Suzan neemt echt de tijd en moeite voor je om alles aan jouw wensen te laten voldoen. Hierdoor hadden wij er ook alle vertrouwen in dat het niet stuk kon gaan lopen op onze dag. 

DE ONTMOETING
Suzan heeft een ontzettend goede fotograaf die tevens ook chauffeur van ons was. Hij nam onze bruidskleding vanaf het vliegveld al mee richting de villa, zodat wij onze rondreis makkelijker konden voortzetten. Na een ontzettend gave reis rond het eiland kwamen we in het hotel van Suzan aan voor de ontmoeting. Ze nam het draaiboek met ons in detail door. Wat heel prettig is als het gaat om gemoedsrust. Suzan bleek zelfs aan de kleinste details gedacht te hebben. 

HET HUWELIJK
Op de dag van ons bruiloft verzorgde Suzan voor ons de fotograaf en een kapper. Zelfs een christelijke priester was ten tonele om onze ceremonie tot 1 geheel te maken. Ook die zoektocht en dank komt Suzan toe. Je kon duidelijk zien dat Suzan ervaring heeft waardoor je eigenlijk compleet ontzorgt wordt en je gewoonweg genieten kon. We hebben na de christelijke ceremonie nog een mooie toedracht gekregen van Suzan. Dit was heel mooi. Iets om werkelijk nooit meer te vergeten. We verzegelde de bruiloft met een intieme dans en konden de liefde met een gelofte van elkaar vanaf die dag in ons hart verder dragen. De fotograaf ("Made") heeft alles vastgelegd met een goed gevoel voor fotografie. Binnen 3 dagen wist hij naast zijn reguliere werkzaamheden ons nog het vliegtuig in te sturen met een fotoboek die de perfectie van die dag heel goed weergeeft. 

ONVERGETELIJK
Suzan heeft ons huwelijk in Bali perfect vertaald naar onze wensen en daarmee een onvergetelijke tijd meegegeven. 

We danken je en kijken met zeer veel plezier terug naar de mooiste tijd van onze start van ons huwelijk.

William en Monique, 4 mei 2016  

Wij kregen het idee de huwelijksgeloften nog een keer te doen op Bali tijdens onzw vakantie. 

Mijn vrouw kwam tijdens haar zoektocht op de website van Suzan. Omdat het geen wettelijke bruiloft was hoefde we ons alleen maar te focussen op een mooie dag. Na wat mail contact en een skype gesprek hebben we haar de vrije hand gegeven. Enige opdracht van ons aan haar was een mooie dag en een goede herinnering te creëren. Voor haar ook even wennen want meestal hebben de klanten natuurlijk allerlei eisen. Ze heeft geleverd wat wij wilden! Het was een prachtige dag met een mooie ceremonie op het strand voor haar villa waar wij verbleven. 

De bloemen, bruidstaart, muziek tot en met het foto album waren uitstekend geregeld. Uiteraard kunnen wij niet beoordelen hoe een grote bruiloft uitpakt maar wij staan 100% in voor haar communicatie en organisatie. Suzan heeft ook een leuk team om haar heen. 

Wij bevelen haar hartelijk aan!
William, Monique, Nina & Max

Ben en Joke, 11 november 2015

Lieve Suzan. 

Onze droom was op het romantische eiland Bali te trouwen.. Via weddingplanner zijn wij op jou website terecht gekomen. En het zag er schitterend uit. Onze trouwdag in die schitterende villa in Bali was geweldig. je had alles tot in de puntjes geregeld.  

Wij verbleven in Sanur- zuid Bali, en je had geregeld dat jouw chauffeur Made (the best driver on Bali), ons kwam ophalen en ons via een 3-uur durende rit langs geweldige plekken en uitzichten naar de trouwlocatie bracht, op zich zelf al een geweldige belevenis. Ook kwam er nog een verrassing bij omdat onze kinderen onverwacht naar Bali kwamen terwijl wij hadden besloten op het met z'n tweetjes te beleven...probleempje....maar niet voor jou....gewoon aanpassen. 

 Daar aangekomen had je alles, maar dan ook alles perfect geregeld. De villa met zwembad en schitterende tuin aan het strand waren waanzinnig mooi.... Ketut kookte ons een heerlijke maaltijd en haar ontbijtje was perfect. Niets was haar te veel. We hebben daar GEWELDIG genoten. 

 De trouwdag zelf was voor ons een heerlijke, ontspannen ervaring...en dat dankzij jou... Top Suzan. Het fotoalbum en de film zagen er zeer professioneel uit, schitterend geregeld. 

Lieve Suzan bedankt voor de super verblijf in jouw mooie villa, en voor onze prachtige trouwdag. 

Liefs Ben en Joke van Deenen.

Karin en Suki, 20 juli 2015

Hoi Suzan,

We zijn zo blij geweest met hoe de bruiloft is gelopen. Alles was zo goed geregeld. We kijken nog met heel veel plezier terug naar deze dag. Jij hebt ons een onvergetelijke dag bezorgd. En daar zijn we je erg dankbaar voor. 

Het fantastische huis, de taart, de bloemen, de ceremonie, de entourage. De fotograaf heeft ook zo veel mooie foto’s gemaakt en in een fantastisch boek gezet. Alles was even mooi en verzorgd. In de bijlage wat foto’s van de bruiloft. Plaats ze alsjeblieft op je website zodat er nog heel veel mensen eenzelfde dag kunnen beleven . 

En als we nog meer kunnen doen, laat het ons dan weten. 

Heel veel liefs en groeten, Suki en Karin XXXXX

Winish en Solange, 17 juli 2015

Op 17 juli 2015 zijn we in het huwelijksbootje gestapt. Zonder Suzan & haar team was dat niet op zo’n mooie manier gelukt. In Januari hadden we voor het eerst mail contact en het voelde meteen heel goed. Suzan reageerden meteen op de mail die we stuurden en nam de tijd om antwoord op onze vragen te geven. Na een half jaar mail contact was het zover: trouwen in de villa in Lokapaksa! Twee dagen van te voren ontmoeten we Suzan. 

We waren best zenuwachtig of alles wel goed zou komen, omdat je er al een half jaar mee bezig bent en alles uit handen geeft (wat super is!). Suzan zag dit en stelde ons erg gerust. De dag zelf was super! We zijn hindoestaans getrouwd in de tuin van de villa & er was een ceremoniële wedding op het strand. Dit allemaal op 1 dag! Twee verschillende settings en prachtige bloemen, heerlijke taart, rode harten ballonnen, champagne en een prachtige zonsondergang.

Suzan zorgde ervoor dat alles er tot in de puntjes goed uit zag. Tijdens de make-up & haar checkte ze of alles er goed uit zag, de bloemen waren prachtig, ze bekeek of het strand er goed uitzag etc. Zo wil je het op zo’n speciale dag. Twee dagen na de bruiloft kregen we het prachtige trouwalbum + DVD en we zijn erg onder de indruk van de foto’s en trouw DVD! Ook de gasten die er niet in Bali bij konden zijn kunnen het nu ook beleven. En wij kunnen het herbeleven. 

Suzan en haar team we willen jullie bedanken voor deze onvergetelijke en mooie dag! 

Winish & Solange

Roderick en Jacoline, 15 juli 2015

Hi Suzan, 

We hebben een heerlijke vakantie gehad op Bali en genoten van onze huwelijksdag. Daar kijken we met plezier op terug. Het fotoalbum en service van Made na de dag was prima. 

Jouw begeleiding vooraf en tijdens de dag uitstekend. 

Over het restaurant waren we iets minder tevreden omdat we weliswaar niet wilden haasten, maar het toch te lang duurde. 

Bedankt voor al je inzet en goede zorg! Heel veel succes met je zaken en wellicht komen we elkaar nog een keer tegen op Bali.  

Groetjes, Roderick & Jacoline.

Denise en Armando, 1 juli 2015

Onze droom is uitgekomen, trouwen op het mooie tropische eiland Bali. 

Suzan had alles tot in de puntjes verzorgd. Na een lange reis kwamen we aan in de villa en werden we ontvangen met een koel drankje en een leuke bloemenslinger. Het personeel is erg vriendelijk, en wat kunnen ze lekker koken! De locatie was erg mooi, gelegen aan het strand en we hadden zelfs ons eigen kleine eilandje. De opzet van ons atlaar, het bloemenpad en de priester was allemaal perfect geregeld. Zelfs de taart was in blauw kleuren! Het boeket en de corsage waren precies zo gemaakt als we hadden aangegeven. Ook het haar van de bruid en haar nagels zijn erg goed verzorgd. De champagne, het eten en de villa was als een droom. 

De fotografen waren erg professioneel, het album en de dvd zijn erg mooi gemonteerd. 

Wij zullen Suzan zeker aan iedereen aanbevelen! Ook het mailcontact en de wedding meeting was goed. 

Bedankt Suzan!

René en Amy, 8 juni 2015 

Hoi Suzan,

Na onze verloving in Tibet, waren wij op zoek naar een tropische locatie voor onze huwelijksdag. Al snel kwamen we uit op Bali. Via google kwamen we de site van Suzan en haar team tegen. 

Na een aantal mails over en weer gestuurd te hebben, besloten we om onze trouwdag bij Wedding Dream te boeken. Dit is een erg goede keuze geweest! 8 juni trouwden wij in Villa Sali en deze dag is door Suzan en haar team tot in de puntjes geregeld. Wij hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken en hadden nergens omkijken naar. 

Rene was zelfs een uur voor de plechtigheid nog in het zwembad te vinden. Twee dagen later kregen wij een erg mooi fotoalbum en een dvd van de dag, zodat we onze dag toch nog met onze familie en vrienden konden delen. 

We waren positief verrast door de kwaliteit en de mooie foto's. Suzan en team, hartstikke bedankt voor het organiseren van onze dag! Wij kunnen dit iedereen aanraden. 

 René en Amy

Linda en Silfano 22 mei, 2015

Lieve Suzan, 

Na lang gezocht te hebben naar een weddingplanner vonden we jou. We wisten dat we op Bali wilden trouwen alleen waren we nooit eerder op het eiland geweest.

Jij nam al onze zorgen uit handen en zorgde voor een mooie dag. Prachtige villa Surgawi aan zee met een mooi zwembad. Decoraties waren exact wat we hadden gevraagd. We konden ons geen betere dag wensen. 

Jouw staff was het kersje op de de taart. Supervriendelijk en behulpzaam. Wij denken vaak terug aan onze prachtige trouwdag. 

Suzan en entourage bedankt hiervoor en blijf doen wat jullie doen. 

 Mr and Mrs Satay

Martijn en Moniek, 18 mei 2015

Hoi Suzan, 

 Voordat we gingen trouwen waren we al 13 jaar samen. En altijd hebben we tegen elkaar gezegd, als we gaan trouwen dan doen we dat ergens ver weg op een mooi strand. En na precies 13 jaar hebben we die droom waar gemaakt! Na een zoektocht op het internet kwamen we al snel op de prachtige Balinese stranden en op de site van Wedding Dream. Tijdens het hele organisatie proces hebben we via email heel erg leuk contact gehad met Suzan. 

Het enthousiasme spatte er van af, waardoor wij ook altijd het gevoel hebben gehad dat het helemaal goed zou gaan komen en volgens onze wensen. Samen hebben we gezocht naar een strand en een diner locatie die helemaal aan onze wensen voldeed. Uiteindelijk is het Pandawa Beach geworden, een prachtig strand, welke speciaal voor ons werd afgezet, zodat de ceremonie privé werd. Afgelopen mei zijn we samen met onze twee dochters en beide ouders naar Bali gegaan. Ook waren er een aantal vrienden achter ons aan gereisd.

De dinerlocatie werd D’Roemah, een mooie restaurant tussen de rijstvelden, welke geheel naar onze wensen werd aangekleed! Eenmaal op Bali aangekomen hebben we de laatste details doorgesproken met het wedding dream team. En toen was alles er klaar voor. De hele dag zijn we in de watten gelegd en alles was tot in de puntjes verzorgd. Compleet met make up, kapper, bloemen, fotografen etc. Suzan heeft er samen met haar team voor gezorgd dat de dag op rolletjes liep en wij zelf alleen maar JA! hoefden te zeggen op Pandawa beach en te genieten. 

En dat is helemaal gelukt. Ook onze dochters hebben een super dag gehad. Eenmaal thuis ging het genieten verder door de verhalen en foto’s met familie en vrienden te delen. Ook hebben we ondertussen alle papieren van het legaliseren binnen en hebben we deze bij de gemeente ingeleverd om ons huwelijk in te schrijven. 

Suzan, heel erg bedankt voor de fantastische dag en de zeer waardevolle herinneringen! 

Martijn, Moniek, Lieke en Sanne Hoffer

Rashid en Asia, 16 januari 2015

Hallo Suzan, 

 Hopelijk is alles goed met jou. We hebben absoluut genoten van ons hele Bali experiment. Het kon niet beter. Onderstaand de referentie voor Wedding Dream met foto’s om aan je website toe te voegen: Toen mijn echtgenoot en ik besloten om stiekum in Bali te trouwen hadden we geen idee hoe we dit moesten regelen in een land waar we nog nooit waren geweest en wij niemand kenden. 

 Met behulp van onze villa manager die ons in contact bracht met Suzan die vanaf de eerste dag zo geduldig en begrijpend met onze situatie om ging. Ik moet wel zeggen dat ik in het begin erg skeptisch was omdat alle communicatie slechts per email ging, ( het liefste deed ik dit per telefoon zodat er geen miscommunicatie in de vertalingen zouden zijn, maar bleek erg moeilijk door het grote tijdsverschil tussen de twee landen.)maar uiteindelijk liep de correspondentie tussen ons prima. Suzan ging met ons budget en persoonlijke smaak aan de slag en presenteerde ons een tot in de puntjes geregeld concept. Toen we op Bali aankwamen hadden we de volgende dag een afspraak met Suzan en ze was zo professioneel dat alle onze zorgen overboord werden gegooid. Ze gaf ons de verzekering en rust die we nodig hadden doordat ze precies wist wat we wilden, alles goed uitlegde en zelfs een paar extraatjes erbij deed op haar kosten.  

Op de dag van de trouwerij zag alles er zo mooi en perfect uit; we hadden het zelf niet beter kunnen regelen. Alle mensen die ze had ingehuurd, de fotograaf, make-up artiest, bloemist etc. waren exceptioneel en maakten onze dag nog meer speciaal. Het was ongelooflijk hoe Suzan en haar Wedding Dream team in een zo’n korte tijd alles zo meesterlijk voor elkaar hadden gekregen. Mijn echtgenoot en ik zullen ons hele leven mooie herinneringen aan deze dag overhouden dankzij Suzan en haar Wedding Dream team. 

Wij zullen Suzan en Wedding Dream aan een ieder die we kennen aanbevelen die geinteresseerd zijn om te trouwen op Bali omdat haar service onovertroffen is en elke euro/dollar waard. 

 Dank je wel voor een absoluut schitterende trouwerij en onvergetelijke Bali-ervaring! 

Rashid en Asia Nixon

Jacomine en Erwin, 1 january 2015

Onze ervaring met Wedding Dream 

Wij hebben Suzan flink aan het werk gezet omdat tussen het eerste contact en de uiteindelijke bruiloft slechts tien weken zaten. Vanaf het eerste moment werd ons duidelijk dat Suzan haar taak heel serieus neemt. Voor alles was ruimte en mogelijkheid. Het contact tussendoor is geweldig verlopen en zeer soepel. 

Geen enkel moment hebben wij ons zorgen gemaakt over de bruiloft of de uitvoering daarvan. Wij hadden ook een wettelijk huwelijk en ook hiervoor heeft Suzan de juiste mensen aangetrokken. Onze aankomst in de villa was meer dan hartelijk, het voelde bijna als thuiskomen. Suzan stelt hoge eisen aan zichzelf en aan haar mensen en dat zie en merk je overal aan. Op de dag zelf nam ze alle zorgen weg en zorgde voor een goede coördinatie. De aankleding was geweldig en alles verliep perfect, iets dat wij niet eens hadden verwacht. Suzan heeft haar best gedaan om ons een geweldige en memorabele dag te bezorgen en dat is gelukt. Wij denken terug aan ons huwelijk met zeer warme gevoelens en zeker heel veel plezier. 

Op onze dag naar huis werd het trouwalbum opgehaald en ook hieruit zagen we de liefde en aandacht voor ons huwelijk terug. Onze tips: trouw samen. Wij zijn getrouwd zonder familie en vrienden om ons heen maar wij hebben een intens mooie dag beleefd met zijn tweetjes. We hebben mensen thuis mee laten kijken via de laptop, die vlak achter ons stond en via ustream kon iedereen in Nederland meekijken. Dit was voor hen én voor ons heel bijzonder. Daarnaast is het fijn als je samen nadenkt over de invulling van de dag. Suzan kan overal bij helpen, maar zeker als je speciale wensen hebt is het handig om daar zelf een planning bij te hebben. 

Tot slot: mijn echtgenoot heeft via Suzan nog allerlei extra uitjes geregeld. Dit was een enorme verrassing, maar geweldig ingekleurd. Kortom: vraag ernaar, er is zoveel méér mogelijk dan je zelf verwacht :) 

Suzan, nogmaals: zonder jou was ons trouwen niet zo mooi geweest. De aandacht voor alle details en de goede verzorging hebben ons verrast en het zal ons altijd bijblijven. 

Dank je wel! :) 

 Liefs, Jacomine en Erwin