Referenties

De afgelopen jaren heeft Wedding Dream Bali reeds vele ceremonies mogen verzorgen. Om u een indruk te geven hebben wij hieronder een aantal referenties geplaatst met foto's

Margit en Tom, 8 januari 2018,

Lieve Suzan, 

Wij zijn weer terug in het koude Nederland maar onze harten zijn nog vol van de heerlijke vakantie waarvan wij en de kinderen hebben genoten op Bali. Mede dankzij jou en je team hebben wij een onvergetelijke trouwdag mogen meemaken. 

Als dank hierbij een aantal foto’s welke Made gemaakt heeft. Geen probleem als je ze wilt gebruiken voor op de website of om mensen te laten zien hoe het is om te trouwen op Bali. Nogmaals dank, ook Villa melati was geweldig met een fantastische staff.

Met vriendelijke groet, 

Margit & Tom

Manon en Vincent, 27 september 2017,

Lieve Suzan, 

Toen we besloten op Bali te gaan trouwen wilden we natuurlijk zelf vanuit Nederland zo min mogelijk moeten regelen. Daarom hebben wij het trouwpakket van Wedding Dream gekozen. Wij kende Wedding Dream en Suzan niet dus dit was voor ons best een gok. Deze gok heeft voor ons echter super goed uitgepakt. 

Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden. Suzan had alles controle en had aan veel details gedacht. Alles zag er prachtig uit. Super mooie bloemstukken en verdere aankleding. De sfeer was steeds gemoedelijk en niet gestresst. Zelfs niet toen het bijvoorbeeld veel langer duurde dan gepland om onze trouwkleding aan te krijgen. Achteraf ontvingen wij het fotoboek van de fotograaf. 

Dit boek heeft onze verwachtingen echt overtroffen. Het zag er super verzorgd uit en de foto's zijn prachtig. Suzan, terima kasih, en wie weet zien we elkaar nog eens in Lovina,

Groeten, 

Manon en Vincent


Petra en Wesley, 8 september 2017 


Na een aanzoek in Gili Trawangan in 2015 besloten we om tijdens onze vakantie in 2016 terug naar Bali te gaan om alles te kunnen regelen voor onze droom: een strandhuwelijk in 2017. Maar hoe begin je daar nu juist aan? Research online bracht ons bij Suzan, een mailtje werd verstuurd.. Maar ondertussen bleven we verder zoeken en via een collega kwamen we terecht bij een perfecte locatie nl. Villa Amber in Lovina . Toen we met de eigenaars van de villa mailden, zeiden ze dat er nog huwelijken werden gedaan in hun villa, en dat ze daarvoor steeds graag samenwerkten met dezelfde weddingplanner, een Nederlandse die reeds 10 jaar in Bali woonde, genaamd: Suzan… Twee maal bij dezelfde terechtkomen:
Dit kon geen toeval zijn!!!
Aangezien we toen toch in Bali waren, regelden we snel een afspraak. En al bij de eerste ontmoeting wisten we dat deze vrouw wist van aanpakken. Ze liet ons foto’s zien van huwelijken die ze al gedaan had en kwam met ideeën om er echt een droomhuwelijk van te maken.

Al wat ik vroeg, kon voor gezorgd worden, ik glunderde van geluk. Na onze ontmoeting volgde een jaar vol met voorpret! Ik zocht fotootjes op via Pinterest en stuurde deze door naar Suzan. Het moeilijkste voor mij was alleen het kiezen. Enkele dagen voor de wedding hadden we een meeting. Suzan kwam naar de villa met verschillende smaken van cake om te proeven en overliep met ons heel het programma van A tot Z. Ze had mijn Pinterest foto’s (van o.a. decoraties, bloemen,…) die ik had gemaild keurig afgeprint en gaf ons echt een heel goed beeld van hoe alles ging samen komen op de grote dag. 

En dan was het opeens zo ver: 8 september 2017: 

De mooiste dag uit ons leven! Zalig, hoe ontspannen we aan de dag konden beginnen. Om 12u zaten we nog rustig te lunchen en konden we nog lekker plonzen in het zwembad, terwijl het Weddingdream-team arriveerde en alles begon op te bouwen. Het bloementeam zat in een kringetje de frangipani’s en andere prachtige bloemen samen te stellen, enkele anderen hingen de lampionnetjes omhoog in de tuin, onze tikibar werd klaargezet, nog anderen waren op het strand het altaar gereed aan het zetten,… en dat alles onder het kritische oog van Suzan. Ik zag haar van het ene naar het andere lopen om instructies te geven en alles in goede banen te leiden, geweldig! Het enige dat ik zelf moest doen, was om 14u in de douche springen en daarna samen met mijn bruidsmeisjes genieten van de verwennerij tijdens de make-up. Made was tijdens de make-up al foto’s van ons aan het maken en van het kleed en de ringen,.. en de videograaf volgde hem op de voet. En dan kwam Suzan ons halen.. Wat toen volgde was een droom, de setting zoals in de meest romantische films: onwerkelijk!!! 

De ceremonie werd geleid door een hindoe priester die een prachtig ritueel deed als inleiding voor ons traditionele huwelijk. Nadien volgde een superleuke fotoshoot op het strand met Made en de prachtige zonsondergang. Daarna een gezellige receptie en een superlekker authentiek Indonesisch avondmaal naast het mooie zwembad, gedecoreerd met heel veel romantische sfeerlichtjes. We gleden als het ware van het ene plekje van de tuin naar het andere en alles vloeide schitterend ineen. Heel de prachtige tuin werd gebruikt en niemand merkte er iets van dat Suzan en haar team steeds het volgende aan het klaar zetten waren. Toen begon het live bandje te spelen… wat een sfeer! Van rustige love songs toen we nog aan de tafel zaten, tot meezingers en reggeavibes: echt pure ambiance! Onze gasten hebben geen seconde stil gestaan. Iedereen vond het geweldig en wij zijn grote fans! Ik zag Suzan in een hoekje fier staan glunderen, en compleet terecht! Deze dame zullen wij voor altijd in ons hart meedragen. 

Wat zij voor ons gerealiseerd heeft, daar zijn geen woorden voor. Wat voor ons begon als een droom heeft zij werkelijkheid gemaakt en daar zijn we haar eeuwig dankbaar voor! Enkele dagen voor we terug naar België vertrokken kwam Made langs met het fotoboek. Bij het doorbladeren kregen we opnieuw een krop in de keel. Zo mooi, zo professioneel, meer dan we verwacht hadden. De familie en vrienden in België hebben dankzij hem ook mee kunnen genieten van onze mooiste dag, want alle hoogtepunten werden in de video vastgelegd. 

Twijfel dus absoluut niet en contacteer Suzan voor het begin van jullie onvergetelijke sprookje.. 


Marieke en Sven, 15 augustus 2017

Onze bruiloft op Bali was een sprookje. De locatie paste helemaal bij ons en de ceremonie op het strand was sfeervol. We hebben op en top genoten en waren heerlijk ontspannen en onze gasten ook. 

De communicatie met Suzan is snel, duidelijk, eerlijk en we wisten altijd direct waar we aan toe waren. Suzan kan goed aan de wensen van het bruidspaar voldoen en ze voelt heel goed aan welke richting mensen op willen, dat is een gave! De privé locatie en de aankleding was zo sfeervol en gezellig: de details waren tot in de puntjes verzorgd. Suzan weet mensen heel goed om hun gemak te stellen en richt zich geheel tot het bruidspaar. 

De cocktailbar die speciaal voor ons was gebouwd en de corsage voor Sven vonden we pluspunten voor deze fantastische dag. Wij vroegen om een fotoshoot met de fotograaf en videograaf in de omgeving, van deze beelden genieten we erg na. De videograaf had een heel mooi nieuw nummer gekozen voor onder de video! Het heet ´Perfect´ en was net uitgekomen in de top 40 waardoor het lijkt of het voor ons was geschreven. 

We genieten na van de beelden en zijn super blij met elkaar. 

Bedankt voor alles Suzan, je hebt een prachtige baan en we wensen jou veel geluk op het tropische Bali.

Lieve groet, Sven en Marieke


Charlotte en James, 26 juni 2017

Hallo Suzan ,

Ik wil Suzan en haar team bedanken voor alles wat ze hebben gedaan om onze dag perfect te maken. Het was beter dan ik ooit had kunnen voorstellen! 

Hoewel het misschien vreemd lijkt om een ​​bruiloft via e-mail (uit een ander land) te organiseren, was het nooit stressvol. Suzan nam met gemak elk van mijn wensen op. 

De dag werd tot in perfectie uitgevoerd. Ik was de meest ontspannen en gelukkige bruid. Dat kwam allemaal door Suzan en haar team.

Er is niets wat ik die hele dag zou veranderen, en ik zou haar boven alle anderen aanbevelen!

Bedankt voor deze geweldige ervaring!

Charlotte & James
Monique en Peter, 28 mei 23017

Vanuit Nederland een paar maanden van te voren contact gelegd met Suzan van Wedding Dream. 

Na een aantal e-mails over en weer zag het plaatje eruit zoals we voor ogen hadden. Alles mag, alles kan! Eenmaal in het hotel op Bali aangekomen was men in het hotel al op de hoogte dat wij daar zouden gaan (her)trouwen. Dat was dus al gecommuniceerd. Een dag vóór de beoogde dag kwam Suzan naar het hotel om alles nog eens met ons en de hotelmanager door te nemen en de puntjes op de i te zetten. Het gaf ons een gevoel dat het allemaal goed zou gaan komen.

De volgende dag kwam Suzan met haar crew uiteraard ruim op tijd aan in het hotel. Wij konden volledig relaxed zijn en genieten. Suzan regelde alles van A tot Z. Op het strand om te zien of er goed versierd werd, bij de visagiste of de make-up goed werd gedaan, bij de kapper of het haar goed werd gekapt; alles moest goed zijn. En dat was het! Leuke setting, mooie versieringen, aardige en professionele crew, heerlijke taart, mooi fotoboek etc. 

Een volledig geslaagde dag, mede door de uitstekende medewerking van hotel Adi Assri wat we hier ook even genoemd willen hebben.

Dankjewel Suzan (en alle anderen)!Chris en Emma, 26 mei 2017

Lieve Suzan,

Wat zijn wij blij dat we jou hebben gevonden! Chris en ik droomde ervan om samen te trouwen op het strand, in de zon en op blote voeten. En dit kon natuurlijk niet beter dan op Bali. Ik vind het zelf best lastig om dingen uit handen te geven, en vooral als het gaat om je eigen bruiloft. Maar naar wat mail contact met jou had ik al snel in de gaten dat het helemaal goed zat. 

Je wist naar een aantal mails al hoe wij het hebben wilde, je beschreef precies hoe ik het in mijn gedachten had. En zo was het ook. Chris en ik waren die dag goed zenuwachtig maar jij liet ons helemaal op ons gemak voelen. Het was een bruiloft om nooit meer te vergeten! Alles was zoals wij hoopte dat het zal zijn. Niet alleen jij, maar ook alle lieve mensen in jou team. Iedereen heeft ervoor gezorgd dat wij een geweldige dag hadden, alles stond in het teken van ons. 

Iedereen was zo lief, Made die geweldig mooie foto's gemaakt heeft en een prachtige film! Die hij aan het eind van onze vakantie bij ons laatste hotel kwam brengen, geweldig goed geregeld! En lieve Katut, die de hele week heerlijk voor ons gezorgd en gekookt heeft in jou prachtige villa.

We willen jou, en je team, hiervoor bedanken uit de grond van ons hart! Voor al het moois dat je hebt geregeld voor ons en natuurlijk de hele week mogen verblijven in jou villa. We raden het iedereen aan, trouwen op Lovina Beach Bali! Een droom die voor ons is uitgekomen.

Heel veel liefs, Chris en Emma WennekersKasia en Andy, 10 mei 2017

Hi Suzan, 

Andy en ik willen je graag zeggen hoe dankbaar we zijn voor het organiseren van onze bruiloft. Alles was absoluut perfect en je hebt onze droom waargemaakt. Pas toen wij de foto's ontvingen van onze bruiloft, realiseerden we ons de details van de aankleding. Dat was ons tijdens de dag niet eens allemaal opgevallen. 

Het was ook een emotionele dag zodat ons niet eens alles is opgevallen. De dag die jij voor ons georganiseerd hebt was absoluut magisch. 

Heel erg bedankt daarvoor. We wensen jou al het goede en nog meer succesvolle weddings voor de toekomst. 

Het gaat je goed, 

Kasia en AndyTiny en Heinze, 22 februari 2017

Beste Suzan, 

Trouwen op Bali was voor ons een prachtige ervaring. Het was exact zoals we ons hadden voorgesteld. Lekker met onze blote voetjes op het Balinese strand elkaar het jawoord geven was heel speciaal. 

Wij denken er dan ook met heel veel plezier aan terug. Alles was tot in de puntjes door jou en jouw team geregeld, zodat wij volop van de bijzondere dag konden genieten. Regelmatig bekijken we even in het prachtige fotoboek en denken "Over een paar jaar gaan we terug om ons jubileum hier te vieren!". 

Bedankt voor de goede zorgen. 

Heinze en Tiny 

Corine and Etienne, 19 juli 2016

Een ruime luxe villa aan het strand, zwembad met een ruime tuin er omheen hartelijk ontvangen door Suzan alwaar de voltrekking was om 17.00 uur, door de Balinese Pemangku (priester) er ontstond een eiland in de zee, waar alles werd opgebouwd voor de wedding geniaal en extreem mooi, zelfs die avond een volle maan, wat in geen 15 jaar was voor gekomen (zoals men ons mededeelde) 

 Een diner die met volle overgave en liefde was klaar gemaakt 23.00 uur s'avonds gebruik gemaakt van het zwembad, in Adam & Eva kostuum Moe maar zeker voldaan, van de hele dag, hebben wij ons terug getrokken in een van de luxe ruime slaap kamer(s) waar wij de volgende dag met een uitstekend ontbijt zijn begonnen. 

 Deze ochtend hebben de kinderen een bezoek gebracht om met de dolfijnen te gaan zwemmen, daarna terug richting Kuta. Suzan, het was prachtig wat jij ons allemaal voorschotelde Beter kan dit niet overtroffen worden (zon cultuur eten en al het magische) 

Kussen van ons, Corine & Etienne xx Corine en Etienne 

Patrick en Barbara, 20 december 2016

Lieve Suzan, 

Hier ons verhaal! We willen je nogmaals bedanken voor een onvergetelijke trouwdag! Wij hadden eerst onze rondreis in Indonesië geboekt en kregen van de reisorganisatie de mogelijkheid om de vliegtickets te verlengen met een week. Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen en vonden dat een mooie aangelegenheid om een diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan namelijk om te trouwen in het buitenland. Maar nu verder…. Hoe gaan we daar trouwen en wat moet je allemaal regelen? 

Toen ben ik gaan Googelen: trouwen op Bali en de eerste website was meteen raak! www.balitrouwen.nl in het Nederlands, hoe makkelijk is dat? De site zag er mooi uit en de introductie van Suzan sprak ons gelijk aan. Ook waren er genoeg referenties om te lezen en dat was ook fijn. Na het eerste mailcontact met Suzan hadden wij direct een goed gevoel over haar en Wedding Dream. Ze was enthousiast en zeer meegaand, wist er veel over te vertellen en had ruime ervaring. Het was een zeer prettig gesprek en zo zouden er nog velen volgen. 

Daarna kwam de offerte waarin Suzan duidelijk aangaf hoe de ceremonie zou verlopen en wat er allemaal bij inbegrepen was. De prijs- kwaliteitsverhouding, bleek achteraf, was uitstekend. Verder hadden we eerst een Skypegesprek met elkaar om even “live” kennis te maken. Dat was heel erg leuk en schepte ook wel meteen een soort van band. Onze droomdag Ik wist niet wat ik zag, daar kwam Suzan met haar entourage! Een hele filmcrew, een bakker, kapsters en diverse mensen om de tuin om te toveren tot een prachtige trouwlocatie! De weergod was ons die dag zeer gunstig gezind. Was het de eerste dagen regenachtig? Niet op onze dag, de zon scheen volop en het was tropisch! Zo fijn dat ik nergens aan hoefde te denken…. Echt genieten was dat. Heerlijk relaxed, ieder ging zijn gang, echt een ongedwongen sfeer. Suzan zei ook telkens; ik regel alles, je hoeft maar te roepen…. Er waren drie kapsters, voor mijn beide dochters en voor mijzelf en onze haren werden naar wens gestyled met de prachtige bloemen die ook in mijn boeket zaten. Voor de meiden had Suzan ook nog schattige bloemenarmbandjes laten maken! Na een tijdje kwam de priester, prachtig helemaal in het wit, net zoals wij. 

De kennismaking verliep relaxed en hij ging gewoon lekker zitten en wachtte tot wij klaar waren. Het begin was een ceremonie in het Indonesisch bij de familietempel in de tuin. De priester vroeg zijn God om toestemming om daar te mogen trouwen en nam daar de tijd voor met een prachtig verhaal inclusief wierook en spirituele handelingen, echt geweldig! Daarna kwam de trouwrede in zeer vermakelijk Engels en werd het ja-woord gegeven. Zo fijn en intiem met onze dochters als getuigen. Ik heb elke seconde bewust meegemaakt! Met “onze” muziek op de achtergrond dronken wij de heerlijke champagne en maakten we kadootjes open die vanuit Nederland meegereisd waren. De heerlijke taart volgde en werd samen gezellig met de crew opgegeten. Made wilde toen de foto-shoot doen en na wat foto’s in de tuin zijn we naar het strand gelopen. 

Daar heeft hij prachtige foto’s gemaakt. Als klapper op de vuurpijl zijn we met z’n allen in het zwembad gesprongen en dat was wel de kers op de taart van onze heerlijke, relaxte en ongedwongen, tropische trouwdag. Dat we op de laatste dag van onze huwelijksreis ook nog ons trouwalbum gelijk meekregen was helemaal geweldig! 

Suzan, namens ons allemaal nogmaals bedankt! 

We hebben genoten, Lieve groetjes van Barbara, Patrick, Esmee en Britt Rozendal