Wedding Dream

Wedding Dream Suzan Soetens, oprichter van Wedding Dream stelt zich voor. 
Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest in o.a. de horeca in Nederland besloot ik mijn gevoel te volgen. 


Mijn droom is uitgekomen, want sinds 2006 ben ik woonachtig in het schilderachtige en rustige noorden van Bali waar ik, samen met vrienden, een hotel- restaurant run. We organiseren regelmatig speciale avonden en buffetten en ik kreeg steeds vaker de vraag van gasten of ik misschien hun feest wilde organiseren. Van het een kwam het ander en van het begeleiden van een thema-avond werd het al snel een trouwdag. Ik kwam er al snel achter dat er behoefte is aan een betrouwbaar persoon die de taal spreekt en de contacten heeft om bruidsparen zonder zorgen de dag van hun leven te bezorgen op Bali. 

 Nu vele bruiloften/ ceremonies verder verzorgt het team van Wedding Dream de aankleding en opbouw van de locatie en verzorgen zij de aanwezigheid van onze koks en het bedienende personeel. Verder werk ik met een vast team van professionals zoals bloemisten, fotografen, cameramensen, priesters, visagisten en een gerenommeerde bruidsmodezaak. Zij hebben zich reeds vele malen bewezen. 

Trouwen in het buitenland is echt voor iedereen! Ik durf de uitdaging aan te gaan en maak van jullie trouwdag, samen met mijn Balinese team, een onvergetelijke dag!